Blog over voetbal

Iedereen praat graag over voetbal en heeft er een duidelijke mening over. Zeker als het over de landelijke competitie of het nationale elftal gaat. Ook dit jaar zijn er weer een aantal Belgische clubs actief in Europa. Als liefhebber is het fijn om dit te volgen en nog leuker om alles rechtstreeks te kijken.

Wanneer je echt verstand hebt van voetbal kun je er zelfs je voordeel mee doen. Door je online aan te melden kun je inzetten op voetbalwedstrijden bij verschillende websites. Als je dus veel weet van de Belgische competitie en voetbalteams kun je op wedstrijden in de Jupiter Pro League. Wat je favoriete elftal ook is, er is van alles om op te gokken. Niet alleen op de uitslagen van de wedstrijden, zo kun je zelfs van tevoren op de toekomstige kampioenen inzetten.

Malaise bij Anderlecht

Bij de koninklijke club uit de hoofdstad Brussel is het nog steeds kommer en kwel. Ondanks dat deze zomer Vincent Kompany terugkwam en een hele rits aan goede, ervaren spelers meenam. Zo kwamen Samir Nasri, Moussa Dembele en werden er nog een aantal andere aankopen gedaan. Zelfs Anthony Vanden Borre traint weer mee met de club. Het brengt echter nog niet veel, want RSC Anderlecht bungelt nog steeds in de lagere regionen van de competitie. We gaan zien wat de rest van de competitie gaat brengen.

Club Brugge en RC Genk in de Champions League

Er zijn dit seizoen weer twee Belgische vertegenwoordigers in de Champions League, namelijk Club Brugge en RC Genk, de beste teams van vorig seizoen. Het is boeiend om te zien wat zij klaar kunnen spelen. Ondanks dat ze beide in een zware poule terecht zijn gekomen, kunnen ze natuurlijk altijd verrassen. Zo wist Club Brugge het Real Madrid aardig lastig te maken. Misschien hangen er nog meer stunts in de lucht.